Leaving on a Jetplane

Lennon lähtöön enää 8 tuntia 40 minuuttia. Viimeiset tavarat pitäisi sulloa kasaan ennen matkaa jo kyllästymiseen asti hehkutettuun Nousevan Auringon maahan, mangan, nuoruuden sekä seikkailujen uudelle lähteelle. Tämän vuoden viimeinen päivä Helsingissä on alkanut synkän harmaana ja pilvisenä. Toissapäivänä paikallista aikaa kello 21 Tokio puolestaan nautti 26 celcius asteen lämmöstä poutasäässä, vastaavasti eiliselle oli luvattu pilvistä kolmellakymmenellä asteella. Huomenna – tosiaan sekä paikallista että Suomen aikaa – kesä koittaa Roopelle uudelleen. Mikkelin koleaan syksyyn Sophiasta saapunut Sakura heitti vielä viimeisessä mailissa, “muista sitten tosiaan ottaa paljon t-paitoja…”. Jep. Elämä on taas kertaalleen pakattu rinkkaan ja pukupussiin. Matka kohti vanhaa, mutta silti tuntematonta mannerta voi alkaa.

Rakkaat lukijat (jos teitä nyt ylipäänsä on), toivottanette minulle hyvää Siperian ylitystä. Palataan astialle mahdollisimman nopeasti!

Comments are closed.