Ihanaa ruokaa

Halpa-adventurematkalaiset – tarkemmin ottaen allekirjoittanut henkilökohtaisesti – kohtasi matkan ensimmäisen oikeasti kauhean ruoan. Pallerot ensimmäisenä päivänä sentään vielä söin, mutta tämän iltainen olikin jo toiselta planeetalta. Käytyämme yksillä GT:illä legendaarisessa minikokoisessa Hattori Hanzo -baarissamme, nälkä yllätti. Valitsimme tästä mahtavasta valikoimasta taas uuden lippulappuautomaatillisen pikaruokalan. Alden mömmö oli ihan jees. Siis ainakin suhteessa about kahden euron hintaan. Oma vastaanvan hintainen ruoka olikin sitten – öh – mielenkiintoista. Riisikasan päällä makasi papukastike, sinänsä ihan jees, mutta päälle oli kaadettu ektoplasmaa. Aluksi luulimme tuota mömmöä raa-aksi kananmunaksi, paikalliset nimittäin tuuppaavat niitä syömään. Hetkisen aikaa kestäneen maistelun jälkeen tulimme siihen tulokseen, ettei plasma ole kananmunaa. Maku oli kuitenkin kammottava. Siis ÄÄRIMMÄISEN kammottava. Suurenmoista ylösnousemusta peläten jätin puolet safkasta syömättä. Sori vaan kokit.

Oikealla asenteella liikkuva “seikkailija” ei kuitenkaan pienestä pelästy. Suuntasimme KFC:hen (kyllä, Koenjista löytyy McD ja KFC!) yöpalalle. Tulipahan taas kertaalleen todettua kuinka kuvottavaa myös nahkoineen paneroitu uppopaistettu kanankoipi on. Eismtn. Huomenna uudet seikkailut ja uudet pöperöt.

Comments are closed.