Hyi *****!

Alin keittiösiivouksesta inspiroituneena päätin myös siivota oman keittiöni. On tietenkin mukava, kun vuokraemäntä on säästänyt kaikkia mahdollisia purnukoita ja purkkeja edellisiltä asukkailta jottei välittömästi muutettuaan tänne joutuisi ostamaan tiskiainetta, soijaa ja tiesmitä mönjää. Itseäni nuo epämääräiset ja epähygieeniset purnukat erityisesti innosta. En tiedä saiko pieni kolistelu vai tavaroiden siirtely kaverit heräämään, mutta yksi tiskipöydän reunalle kivunnut torakka sai sydämeni pysähtymään. Perkele, elämäni ensimmäinen torakka! Yllättäen inhoan isoja hyönteisiä yli kaiken. Onneksi apu oli taaskin lähellä. Reipas Teheranin poika tappoi torakan puolestani. Kivasti se raksahti vessapaperimytyssä. Hyi helvetti. Huomenna ostan tuholaismyrkkyä. Nyt takaisin siivoamaan keittiötä.