Ulkoasu

Omaa matkaa odotellessa Suomen maaperä alkaa taas tuntua tylsältä keväisen innostuksen jälkeen. Etenkin, jos vaivautuu vilkaisemaan Joelin edesottamuksia Buenos Airesissa. Jännä, miten pienelle pallolle voi mahtua niin monenlaista. Suolta naamaan manjaana maassa, tai hmm… tokkuraisia torkahteluja Tokion metrossa? Tällä hetkellä aurinko ainakin kelpaisi.

Ensiviikolla kaikki on toisin. Ruotsin ja makron tentit ovat ohi. Toivottavasti läpipäästävillä pisteillä. Yksi iso mutta tosin on. Jäämeren matka saattaa peruuntua. Tajuntaani siirtyi eilen tieto, että pieni matkani rohmuaisi 20 päivän vapaasta ennen Nipponin maalle lähtöä ainakin puolet. Luulen viettäväni tuon vähäisen ajan mielummin perheeni ja tyttöystäväni seurassa. Hyvästi hienot valokuvat. En minä varsinaisesti roadtrippiä, sumuisia vuonoja ja troolarimatkaa kaivannutkaan. Enpä.

Olen käynyt kovaa henkien taistoa tämän blogin ulkoasusta. Olisi vaan niin helppoa valita joku valmis pohja – kuten nyt. Toisaalta, kun valmista ulkoasua on katsellut viikonpäivät, siihen kyllästyy. Pitäisi tehdä oma. Ruotsin tentti tosin puskee päälle, samoin ajamaton nurmikko. Ehkä sitten ensiviikolla.